zaterdag 17 november 2007

Nog niks te zien...


Behlave Meester Tjeerd, met trompet. Hij is de directeur van Mirthes school, en ze zag hem meteen, van een afstand van bijna 100 meter. Ze ziet alles, niks gaat haar voorbij.



Soms is het wel een beetje eng, dat Sinterklaas gedoe.


1 opmerking:

Anoniem zei

Nothing beats een Sinterklaas intocht in een klein dorp! Of hoe zegt Harry Jekkers dat, er niks aan overgesubsidieerde Sinterklazen uit Amsterdam die aankomen met een helicopter. Maar dan anders (en grappig, lol). Ziet er geweldig uit, doet me aan vroeger denken. Toen ik zei "Hey zo'n boot heeft oom Yde ook he Heit !!" en dat mijn vader dan zei "Ja, die lijkt er wel op ja, alleen bij oom Yde staat er niet Pakjesboot op" en dat ik dan weer antwoorde "Nee, want die is van Sinterklaas". Ik was zo'n goed gelovig kind (ik dacht héél lang dat de schapen op de dijken aan de ene kant 2 kortere pootjes hadden, en dat je dan 2 soorten had, schapen die naar links liepen en schapen die naar rechts liepen..)

Wel jammer dat Sinterklaas hier veel minder a big thing is, volgend jaar gaan we dan ook lekker naar een intocht in NL. Misschien wel in Friesland !?! :-)))