maandag 27 november 2006


Het zijn moeilijke tijden, die weken voor Sinterklaas. (En precies in die weken ben je ook nog bezig met je halfjaarlijkse sprong, pfffff....) Tijden van grenzen stellen, afwachten, opnieuw proberen. Anna zit geregeld op de trap, om af te koelen, om bij te komen. Ze heeft dan zo een verdriet. Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo herkenbaar, dit. Een huilend meisje met intens verdriet op de trap. Ik kan Kirsten er zo naast zetten ;-).

Anoniem zei

Heee, heel herkenbaar. Lotte is ook in de huilfase! Sjonge, wat is dat vermoeiend. Zelf vindt ze het prima, haar stoeltje in de bijkeuken. Dit weekend moest ze ook zo huilen (ze wist niet eens meer waarom) dus ik heb haar even op haar stoeltje gezet, zodat ze kon bijkomen.
Kwam ik even later kijken, riep ze me boos toe: Neeee! Ik ben nog niet klaar met huilen!!

Maar even later kwam ze er gelukkig weer vrolijk bij. Het werkt wel dus.

Ben stiekem blij om te lezen dat ik niet de enige ben...

Anoniem zei

Zullen we dan ook maar een jongen tussen al deze gillende meiden zetten ;-)

Micah is ook aardig bezig hier, Noah trouwens ook...bbrrr hoe vaak ik al dreigementen heb gemaakt dat Sinterklaas ons huisje over zou slaan hahaha het helpt alleen niks :-(

Anoniem zei

Ook hier herkenbaar! Dat intense peuterverdriet komt hier ook regelmatig voor. Het verwondert mij dat ze na zo'n huilbui niet als een blok in slaap valt (zou iig lekker zijn om bij te komen voor de mama's...)
Ook leuk de foto's van de muziekles. Leuk dat je dat met Anna doet.

Anoniem zei

Jaaaa, oooooh, het is toch wat, zo'n foto. Zo'n verdriet, en dan nog zo'n mama die daar een foto van komt maken! Ik wou dat ik hem had gemaakt, toen finn hier zat. Ga ik de volgende x doen, want ook dit hoort bij de gang van zaken. We maken alleen foto's van mooie en leuke dingen, maar dit is zo treffend. Hier bij vriendinnen en familie ook precies dezelfde troubles, zou het Sinterklaastijd zijn??? (grinnik)

Anoniem zei

Ach gossie, kleine smurf.

Het valt ook niet mee om bijna-drie te zijn. Zucht.

Susan zei

Fijn om te lezen dat Anna gesteund wordt door haar collega-peuters :-) En wat zou het gezellig zijn, daar op de trap met z'n allen!