maandag 31 maart 2008

Donderdagmiddag is onze vaste knutselmiddag, Anna en ik. Eerst naar de bieb, en als Anna een beetje meewerkt en we snel klaar zijn, dan is er tijd voor knutselen. Deze middag hadden we een groot project, een geheim -- en dat vond ze zo spannend! En er was eindelijk een beetje zon, dus Mama kon weer foto's maken.






6 opmerkingen:

Anoniem zei

Susan, wat leuk, die knijpers. is dat een tractatie? Door wordt 3 mei 4 jaar en ik zit nog te denken over een tractatie, maar dit ziet er geweldig uit! Hoe kom je aan die mooi kleine potjes met allerlei kleuren verf, en die lieveheersbeestjes?

femke

Susan zei

Fem, het was een kado voor de juf! De potjes acrylverf, glitterverf en glitters heb ik allemaal van de Hema, de wasknijpers van de AH en de lieveheersbeestjes van de Action (70 cent voor 24 stuks) en het was echt een supermakkelijk project!

jojoco zei

Wat een superleuk idee zeg! Erg mooi geworden. En ook zo leuk, die foto's waarop ze zo ingespannen bezig is!

Fleur zei

Susan; super!
Volgende week bij de meiden op school juffen en meester dag. Dat betekent dat alle meesters en juffen hun verjaardag vieren. Vaak krijgen de juffen dan bonbons, douchegel en kaarsjes. Ik probeer de meiden altijd iets te laten maken. En laat ik nu net een heel leuk idee hebben gezien! Ergens. Op een blog. Van een leuke lieverd. Met zo'n leuk dochtertje. Die ook zoiets leuks voor haar juf heeft gemaakt.
(Nu eerst nog even langs de hema! He, wat vervelend....;-), ik geloof dat ik nog leuke houten vlindertjes en vogeltjes heb liggen ergens. Toch nog een beetje eigen inbreng....)

Anoniem zei

Tralalalalaa! Ik ga vanavond naar de Action en de Hema (he, ook al zo vervelend ;))
Ook mooi die foto bovenaan je log Susan! Zo vrolijk! Dankjewel!

Mirjam zei

Erg leuk! Wat gezellig ook, zo'n moment samen...:o)