maandag 31 maart 2008

Het eindresultaat:

Wasknijpers voor juf Roelien, die zaterdag jarig was maar het vrijdag al op school ging vieren. Nadat we Mirthe van school hadden opgehaald, waren de knijpers al droog en konden ze met z'n tweeen de glitter verf en glitters doen. Daarna Anna naar gym gebracht, Mirthe naar zwemles, bij zwemmen nog een tosti gegeten en toen we thuis kwamen waren de knijpers opnieuw droog. Dus net voor het slapen gaan de lieveheersbeestjes daarop geplakt en toen de meisjes sliepen heb ik het ingepakt.

Het was Annas eerste verjaardagsfeestje, besefte ik later -- het eerste waarvoor ze uitgenodigd was en mocht verkleden en een cadeautje meenemen. Ze was ook best wel zenuwachtig. Was niet zeker of juf Roelien het mooi zou vinden. Nou ik kan je verzekeren, Juf vond het geweldig! En Anna vond het feestje op school geweldig ('feest' is ook hun weekthema, dus het paste mooi bij) en vertelde over alles. Hoe iedereen verkleed was en dat ze ranja en een Nibbits-ketting van juf kreeg, en dat ze leuke spelletjes hadden gedaan en liedjes gezongen die ze met de hulpjuf hadden geleerd, speciaal voor juf Roelien.

Hier is Anna als heks, beetje raar lachend maar zo zijn heksen. Je had haar moeten horen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een superleuk knutselidee! Die ga ik onthouden om met de oppaskinderen te maken voor moederdag of verjaardagen! Ziet er heel vrolijk uit. Fijn dat Anna het feest zo leuk vond.

Groetjes Angelique