zondag 16 maart 2008

Kinderboerderij

In de middag was Anna dusdanig opgeknapt dat we een bezoekje aan de kinderboerderij aandurfden. Midden in de wei staat er een oude trekker, blauwgeverfd, wat erg in trek is bij de kinderen, en vooral de jongens. Maar ook bij Anna. Alleen deze keer had ze geen Grote Zus om iets te regelen ("Nu is m'n zusje aan de buurt hoor! Gaan jullie maar eens geitjes aaien ofzo!") en dus durfde ze niet echt. Hier is ze zich aan het voorbereiden, samen met Papa, die heel vervelend niks voor haar wilde regelen, ze moest het zelf maar :-)


De eerste poging lukte niet dus ze ging maar geitjes aaien, ofzo. Alleen het geitje keek naar haar (hoe durft ze het!) en dus draaide ze zich boos om. Ze wilde geen geitjes aaien, ze wilde niet dat geitjes naar haar keken, ze wilde op die trekker zitten.


Poging 2: peptalk van Papa.

Weer niet gelukt.

Poging 3: met een wijde omloop die trekker benaderen.

Poging 3 lukte wel, echter voor maar twee tellen, want zodra ze op de trekker zat stonden die jongens ernaast naar haar te kijken en dus wilde ze er onmiddelijk vanaf. Ze was er wel vrolijk van, dat het gelukt was, en ze ging gewone-kinderboerderij-bezoek-gedrag weer vertonen. En het was wel lekker, zo in je eentje met Papa en Mama.

2 opmerkingen:

jojoco zei

Susan, ik had de foto's van de week al gezien, maar zo met het verhaal erbij is het nog specialer. Die Anna en de trekker.... En herkenbaar. Lotte kan ook erg boos worden door iets als kijken van anderen, laat staan van een geit!

Mirjam zei

Ach, die Anna :o) En ook nog zo ziekig....Boaz hier had hetzelfde...En ineens was het ook weer helemaal over....