zondag 27 januari 2008

Anna's eerste kinderfeestje hebben we gehouden op de donderdagmiddag (als groep 1 vrij heeft, en grote zussen in groep 3 niet. Dat was makkelijker voor mij, al leverde het heel wat tranen op bij Mirthe. O wat oneerlijk!) Anna had vrienden van zowel de peuterspeelzaal als haar klas uitgenodigd, en de mama's, brusjes, en oppaskindjes mochten allemaal mee. Dat vonden wij gezelliger, en minder eng voor die kleine meiden.

Het was een verkleedfeestje, ze konden verkleed komen, maar ze konden ook wachten totdat ze hier waren, want wij hebben heel wat verkleedkleertjes! Toch kwam elk meisje of jongen prachtig verkleed aan -- foto's maken lukte totaal niet, er was geen stilstaan te vinden die dag. Iedereen was het vergeten, en terecht :-)

Na het openen van de kado's (wat was ze mooi verwend!) en het uitblazen van kaarsjes (en een beetje taart eten, daar had niet iedereen zoveel zin in, hihi) was het tijd om te spelen. Ze hebben beneden in het speelhuisje gespeeld, ze hebben zich verkleed, ze hebben met de treinen gespeeld, en toen verdween de hele roetemetoet naar boven om op bedden te springen en muziekinstrumenten te "spelen" en zo konden de mama's beneden lekker kletsen en hun oranjekoek op eten.

Veel te vroeg was het al tijd om de grote zussen en broers op te halen van school, en het feestje was voorbij. We vonden het zeer geslaagd, en lekker relaxed. En Anna voelde zich helemaal jarig. Dat was ons streven :-)






1 opmerking:

jojoco zei

He Susan, begrijp ik nou goed dat jij vandaag jarig bent? Wow, the big four O! Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt, dat je net zulk mooi ingepakte cadeautjes krijgt als die je zelf maakt (al is dat vast niet de realiteit), maar een prachtige tekening zit er vast wel in.

Een schoon nieuw jaar voor de boeg, hopelijk vul je het met mooie dingen!

Zoen,

Jojo