zondag 14 juni 2009

Suzie

Dit is Suzie, Mirthes nieuwe lapjespoes. De poezen van de vorige post, die we hadden gereserveerd, moesten we laten gaan, omdat ze een paar weken jonger bleken te zijn dan wat we eerst dachten. (Zo kwamen we in de problemen met op tijd inenten, en met plekjes in het kattenpension tijdens onze vakantie in Zweden, in augustus.) Op een dag stond er een advertentie op Marktplaats voor een lapjespoes hier in het dorp, en we konden haar dat weekend al ophalen. Ze is nu zo een tien weken, helemaal gewend/verwend en Mirthe is in de zevende hemel want ze heeft weer een schootkat :-) Een ECHTE.


Vorige week dinsdag was Mirthe jarig, alweer acht jaar. Een bitterzoet verjaardag maar toch wel erg leuk en relaxed. Ze kreeg een nieuwe (2dehands) fiets (met versnellingen, want dat was haar allergrootste wens) en nieuwe fietstassen, paardrijlaarzen (en -sokken), een leuke tekenboek, een bikini, een paar bedeltjes voor haar feestketting, een puzzel, een portemonnee (met inhoud, van Pake en Beppe) en een makeuptasje (ook met inhoud :-) En nieuwe kleertjes. Oh en de boerderij van Playmobil, past mooi bij het poppenhuis van Anna en nu kunnen ze opeens heel leuk samen spelen :-)






Anna kreeg een nieuwe beker en broodtrommel, gewoon omdat ze die nodig had en zo had zij ook iets om te openen. En omdat Mirthe zo druk in de weer met de cadeautjes was, mocht Anna Suzie lekker vasthouden. (Na de grote vakantie krijgt Anna haar kitten, we staan op de wachtlijst bij het asiel. Nog even geduld voor Anna dus.)


Na school kwamen er een paar vriendinnen langs voor taart, en om de nieuwe poes te bewonderen. 's Avonds gingen we lekker uiteten, want het was ook voor mij een bijzondere dag: 10 jaar in Nederland!

2 opmerkingen:

Angelique zei

Gefeliciteerd!!!!!!

Wat een supersuperlieve poesjes!!! (Kan ik ze NU nog komen omruilen voor een basketbalring en een Pokemonklapper??? Dan krijgt Jorn morgenvroeg een poesje kado :-)

Groetjes Angelique

Mirjam zei

Gefeliciteerd met Mirthe!

Wat een schatjes! Je dochters en ook de poesjes!