zondag 23 juli 2006

We zijn er weer! We hebben het overleefd, er blijft nu alleen een doos of 90 om uit te pakken :-)

Meest spannend moment: woensdag vertrokken wij rond 20.00 met de allerlaatste spulletjes (in een boedelbak) en alle huisdieren (2 katten, een hamster en 17 visjes) achter in de auto. Ging vrij goed voor ongeveer anderhalf uur, daarna kreeg Eric moeite met schakelen totdat hij uiteindelijk niks meer kon doen. Dit gebeurde op een brug (0ver die grote vaart, op de A6?) en we haalden net de hoogtepunt van de brug en konden naar beneden "coasten" -- daarna aan de kant van de weg gezet en de 24-uurs dienst van de leasemaatschappij gebeld. Die kwam rond 23.30 -- na 45 minuten wachten met een overgespannen kleuter en een klaarwakker peuter, het waren de langste 45 minuten van mijn leven. Ook nog 30 graden buiten, zucht... Mirthe moest plassen dus dat moest in de bosjes gebeuren en ze raakte in paniek en ik kreeg haar vinger in mijn oog -- gelukkig de rechteroog, want Anna had haar vinger in mijn linkeroog gedaan twee weken geleden. Toen Remon (de jongen van de reddingsdienst) gearriveerd was, moesten we met zijn allen in de vrachtwagen zitten terwijl hij de auto bekeek -- dus daar zat ik om 00.00 met de meiden en Rosie (de hamster.) Remon kon de auto niet maken, er was geen vervangende vervoer (met trekhaak) dus hij heeft ons de laatste 65 km naar huis gereden. Rond 01.00 eindelijk "thuis" met zwaailichten -- de buuf was nog wakker en heeft geholpen om de auto uit te laden zodat Remon het mee kon nemen. De kids gingen rond 01.30 slapen, wij rond 03.30 -- en om 08.00 begon de dag alweer. Er kwam een leenauto en we zijn die avond weer vertrokken naar Breda, met boedelbak, waar we op de vloer hebben geslapen bij Marielle (NOG HEEL ERG BEDANKT MARIELLE, JE BENT EEN ENGEL) en de volgende ochtend het huis in de Uitoord hebben schoongemaakt en daarna bij de notaris getekend, en we waren klaar met verhuizen. Nog even bij buurman Rob gegeten (LEKKER!) en daarna echt naar huis, naar het nieuwe huis :-)

En nu ga ik ook naar bed, we hadden afgesproken om slaap in te halen dit weekend en maandag echt te beginnen met uitpakken. Eric heeft nog een week vakantie en we willen nog naar IKEA (dat kan niet meer even na het eten, nu moeten we helemaal naar Groningen!) maar het begint al een beetje als ons huis te voelen.

Ik kom over een paar dagen wat meer vertellen, misschien ook met foto's, als Eric zover is met het installeren van alle computerdingetjes.

8 opmerkingen:

Francine zei

Jeetje Susan. Wateen onderneming. Blij dt je nu echt 'over' bent, nu kan het uitpaken van je leven weer beginnen!

(Gorredijk is volgens mij niet zo ver bij mij vandaan...)

Anoniem zei

Hee gezellig je bent in de buurt komen wonen ;-) Maar wat een onderneming zeg..

Mijk ( die bij de ikea in de stad woont!)

Fleur zei

Sanne, wat superdepuper dat je nu ein-de-lijk dáár woont! De verhuizing klinkt vreselijk, je buurvrouw klinkt als een schat!
Ben blij voor je dat het al een beetje voelt als thuis ennuh... na de Hema: Ikea rules!

Heel veel succes en plezier.
Dikke zoen
Fleur

Anoniem zei

Sjee, wat een avontuur, wat vreselijk! Gelukkig is het goed afgelopen. Nu kan het alleen nog maar rustiger worden. Zelfs met iedere dag een doos, ben je over een maand of drie gewoon klaar!

Anoniem zei

Sanne, neeh! Wat een gedoe! Oh, wat zul je je belabberd hebben gevoeld! Maar nu, nu kan het alleen allemaal maar beter worden! JOEPIE!!

Anoniem zei

Hallo Sanne,
Wat een vreselijke overhuizing...pff dat verzinnen ze nog niet voor een drama (of een comedy met de katten en de vissen?). Niet fijn, maar altijd een goed verhaal dat je nooit vergeet (tja, wat heb je eraan).
Hopelijk gaat het vanaf nu allemaal beter en is er tijd om te genieten van de zon tussen het uitpakken door. Succes ermee en heel veel geluk in Gorredijk!
Groetjes Angelique

Anoniem zei

Fijn dat jullie nu verhuist zijn. Wat een vreselijke verhuizing hebben jullie achter de rug. Nu hopelijk rust, en genieten van jullie nieuwe huisje!

Veel geluk
Groetjes
Nicolle

Paule zei

Hoi Sanne, wat een vreslijke nacht is dat geweest! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen.
Goredijk is hier om de hoek, ik woon er ongeveer 20 minuutjes vandaan! Dus wie weet eens afspreken in de toekomst?