zondag 22 mei 2011



2 opmerkingen:

Angelique zei

Wat goed!!! Leuk hoor, samen kampioen worden, geeft toch weer extra plezier en teamspirit.

Groetjes Angelique (volgend jaar mag ik ook langs de lijn aanmoedigen :-) Jammer dat jullie zo ver weg wonen, onze meisjes hoeven geen wedstrijden tegen elkaar

Susan zei

Het is zeker leuk voor onze F-jes, aangezien ze geen enkele wedstrijd in de zaal wonnen (en vaak genoeg met 20-0 verloren) Maar daardoor hebben ze wel goed leren verdedigen en nu ze wat ervaring hebben, kunnen ze ook nog aanvallen. Ze spelen ook tegen teams van hun eigen niveau en dan is het ook een stuk leuker. In de zaal was het vaak de F1 of F2, kinderen die al een jaar of langer speelden.

Dus Lisan gaat na de vakantie beginnen? Leuk! Ga je dan ook coachen of wil je eerst gewoon mama/aanmoediger zijn? Ik had niet verwacht dat ik korfbal zo leuk zou vinden, maar ik kijk uit naar elke wedstrijd en zelfs de training is leuk om bij te wonen (ouders mogen er altijd blijven kijken, dat was anders bij gymnastiek.)

En wie weet, komen de meiden elkaar wel een keer tegen bij een toernooi ofzo :-) We hebben hier in het noorden hele leuke, moet je maar met jullie ploeg hiernaartoe voor een weekend!