zondag 19 april 2009

Lenteweekend

Zaterdag heerlijk lekker niks gedaan. Alhoewel... heel veel op de trampo gesprongen (kinderen), door het hele huis een Playmobil installatie gemaakt waar je U tegen zegt (kinderen en vriendinnetjes), op 5 van de 6 tuinkussens een dutje gedaan (Snippy), met de metaaldetector gezocht (Eric), geen echte eten gemaakt -- wel heel veel boterhammen gesmeerd en kannen ranja gemaakt en daarna patat laten halen (ikke), aardbeien met slagroom gegeten, veel, ook als ontbijt (iedereen!), de tuindeuren opengegooid en het terras opgeruimd en geveegd en de parasol van Opa geinstalleerd (kabouters...of ikke.)





Zondag gingen we naar Allardsoog voor Lammetjesdag, wat eigenlijk ook Ponyrijden/Boomklimmendag genoemd kan worden want de rij om lammetjes te aaien was veels te lang en het weer veels te mooi om binnen in een stoffige stal te wachten. Er was ook knutselen, dat hebben we weer gehad, maar schminken hebben we overgeslagen en wolvilten ook, want "dat kunnen we ook thuis doen en dan is er geen rij." Eindelijk begint er een lampje te branden daar, slimme meiden :-)













Aan het einde nog even een ijsje, om af te koelen, en dan een bezoekje aan Opa en veels te laat thuis (om te koken) dus lekker uiteten... Leuke weekend (maar ik ben blij dat maandag voor de deur staat!)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezellig!

Relaxte maandag!

Enne, wie is Snippy?

Groetjes Angelique

Mirjam zei

Klinkt gezellig relaxed!!

jojoco zei

Klinkt als een heerlijk echt lenteweekend!