dinsdag 15 juli 2008

Vakantiekiekjes

Natuurlijk was er weer ponyrijden, deze keer bij de Ponyhof in Formerum. Mocht je daar ook gezellig willen rijden, vermijd dan alsjeblieft pony Polly, die Mirthe een hele trauma bezorgde. Ze oogt lief, maar wil alleen maar gras eten. Het meisje (9 jaar)dat Mirthe begeleidde kreeg Polly ook niet aan de wandel, met als resultaat twee huilende meisjes en een zeer tevreden pony. Een week later gingen ze weer en toen vroeg Mirthe naar de grootste pony die ze hadden, zodat er ook een groot meisje erbij zou lopen. En dat ging dus heel goed.

Hier Anna met haar nicht Vanessa, die een paar dagen op bezoek bij ons was. En in de tweede foto kun je Mirthe zien, op pony Polly, rechts bovenin.



Mirthe heeft haar eerste vakantievriendinnetje gemaakt, Sacha, die ook gek up makeuppen is, zoals je kunt zien. Sacha is de kleindochter van de mensen waar wij het huisje huurden, een eilandmeisje dus. Ze hebben heel veel gespeeld de eerste week, daarna gingen wij verhuizen naar het huisje naast de molen in Formerum, en was het niet zo makkelijk om te spelen. Toch wel een hele leuke contact en omdat ze familie heeft in het dorp waar wij wonen, zien we haar zeker nog een keer :-)


Alles wat in de vakantie mag: pannenkoeken, ranja bij je avondmaal, in je zwempak eten, voor de televisie. Op een tijdstip waar je normaal al in bed ligt. Heerlijk toch?

Geen opmerkingen: