woensdag 23 mei 2007

Naar de paardjes

's Avonds na het eten gaan we vaak een rondje fietsen, zodat Mirthe op haar grote fiets kan oefenen (nog 17 nachtjes slapen totdat ze op die fiets naar school mag.) De laatste tijd gaan we een heel eind langs de vaart, totdat we bij de Friese paarden komen. Dat zijn drie bejaarde paarden, waarvan eentje heet Hinke. Volgens Mirthe is Hinke het kind en de andere twee zijn dan natuurlijk Mama en Papa.

Ik vind het prachtig, dat fietsen langs het water, door de weilanden, en aan het eind die paarden. Op zulke dagen ben ik wel superblij dat we de beslissing hadden gemaakt om te verhuizen.

(Hinke is een beetje mijn hulp-in-de-huishouding geworden, als worteltje voor paardje-Mirthe en paardje-Anna: "Ruimen jullie even heel snel de verkleedkleertjes/Playmobil/stoepkrijt/tekenspullen op? Dan hebben we misschien nog even tijd om bij Hinke te gaan kijken....")

1 opmerking:

Anoniem zei

Sanne, wat heerlijk dat jullie na het eten nog tijd hebben om te fietsen!!! Wij zijn meestal pas om 19.00 klaar: bad- en bedtijd...
Zo heerlijk en rustig om dan nog een rondje te kunnen fietsen, dat deden wij vroeger ook... toch eens een het weekend wat eerder gaan koken.

Prachtiger omgeving daar bij jullie!

Groetjes Angelique